دانلود پاورپوینت مقایسه وزنی سیستم های سازه ای

    0
    1181

    پاورپوینت مقایسه وزنی سیستم های سازه ای (www.memarcad.com)

    پاورپوینت مقایسه وزنی سیستم های سازه ای

     

    این فایل شامل 53 اسلاید به صورت پاورپوینت است، که قابل ویرایش می باشد.

    گوشه ای از مطلب:

     

    سیستم دوگانه: در این سیستم بارهای قائم عمدتا توسط قابهای ساختمانی تحمل می شوند. مقاومت در برابر بارهای جانبی توسط مجموعه ای از دیوارهای برشی یا قابهای مهاربندی شده همراه با مجموعه ای از قابهای خمشی صورت می گیرد . سهم برش گیری هر یک از دو مجموعه با توجه به سختی جانبی و اندرکنش آن دو در تمام طبقات تعیین می شود . قابهای خمشی مستقلا قادرند حداقل 25 درصد نیروی جانبی وارد به ساختمان را تحمل کنند . —مقاومت در برابر بارهای جانبی توسط مجموعه ای از دیوارهای برشی یا قابهای مهاربندی شده همراه با مجموعه ای از قابهای خمشی صورت می گیرد .—سهم برش گیری هر یک از دو مجموعه با توجه به سختی جانبی و اندرکنش آن دو در تمام طبقات تعیین می شود. قابهای خمشی مستقلا قادرند حداقل 25 درصد نیروی جانبی وارد به ساختمان را تحمل کنند .

    سیستم قاب خرپایی متناوب: این سیستم جز انواع سیستم های مهاربند جانبی در سازه های فولادی محسوب میگردد. این سیستم برای اولین بار توسط محققین دانشگاه M.I.T بوجود آمد. از جمله مزایای این سیستم تعداد کم ستونها و فاصله ی زیاد آنها ، افزایش انعطاف پذیری طراحی ، سرعت زیاد اجرا و همچنین صرفه ی اقتصادی در سازه های بلند مرتبه می باشد. برای ایجاد شکل پذیری کافی در این سیستم روش های مختلفی وجود دارد ، یکی از این راه ها ، استفاده از یک قاب ویراندل در وسط قاب خرپایی می باشد.

    سیستم های سازه ای مورد بررسی  قاب دوگانه ویژه با مهاربند هم محور معمولی و قاب خرپایی متناوب می باشد. نوع خاک : تیپ lll منطقه در نظر گرفته شده شیراز و žآیین نامه های مورد استفاده، —آیین نامه 2800—، مبحث 10 از مقررات ملی ساختمان —آیین نامه های UBC و AISC می باشد.  در این پاورپوینت به معرفی سیستم سازه ای دوگانه ویژه و قاب خرپایی متناوب پرداخته شده و در ادامه پلان سازه ای، نحوه تعیین ضریب زلزله برای هر کدام از سیستم های مورد مطالعه و آنالیز و طراحی مدل های مورد نظر (2، 4، 8 و 16 طبقه) در ETABS صورت گرفته و خروجی وزنی به تفکیک تیر، ستون و بادبند بدست امده است. هم چنین سرانه وزنی و تناژ بتن مصرفی در فنداسیون و سقف سیستم های سازه ای، مورد مقایسه قرار گرفته و در نهایت با یک مثال عددی مقایسه ای اقتصادی از لحاظ میزان مصرف فولاد و بتن صورت گرفته است. لازم بذکر است که مقایسه های صورت گرفته به صورت نمودار های ستونی ارائه شده که با کیفیت بسیار مطلوب و قابل فهم خواهد بود.