فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل
این فایل شامل 63 اسلاید می باشد و قابل ویرایش است.
گوشه ای از مطلب :
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .
یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .
در نظر گرفتن یک آشپزخانه ی اصلی در نزدیکی رستوران و اماکن عرضه ی غذا .
انبارهای نگهداری آذوقه و نوشیدنی در مجاورت بارانداز و یا در مجاورت آشپزخانه واقع گشته اند که حالت دوم ارجحیت دارد .
جداسازی فضای بارانداز دریافت مواد اولیه و محل قرارگیری زباله
فضای لازم برای گردش کامیون ها برای عدم ایجاد مزاحمت برای مهمانان
این فایل شامل :
-
فضاهای کاری بخش خدماتی
-
آماده سازی غذا و نگهداری آن
-
سلسله مراتب در روابط فضاهای داخلی آشپزخانه ی اصلی
-
سلسله مراتب در روابط آشپزخانه ی اصلی با سایر بخش ها
-
طراحی آشپز خانه
-
اهداف مهم طراحی آشپز خانه
-
انبارهای آذوقه و نوشیدنی
-
فضای بار انداز دریافت مواد اولیه ، زباله و انبار عمومی
-
سرد خانه ها
-
پارکینگ خدماتی
-
بارانداز تجهیزات در معابر از بام
-
اداری
-
فضاهای مربوط به کارکنان
-
رختشویخانه و خانه داری
-
فضاهای مهندسی و مکانیکی
-
بخش تأسیسات مکانیکی
-
تجهیزات مولد
-
دیگ (بویلر)
-
فن کوئل
-
هوا ساز
-
معیار ارزش
-
انواع جانمایی هوا ساز
-
مولد سرما
-
تأسیسات: آب وفاضلاب
-
مصارف آب در ساختمان